Back to search results

Hors Champs
15,520

Achteraf gezien begrijpen we waarom Stefan Jacobs zijn tijd genomen heeft om zijn restaurant in Gembloux te openen. Een project met zo’n sterke lokale en duurzame verankering bouw je niet op één dag. Hoewel hij daarbij kon rekenen op de steun van zijn partner Aurélie Leempoel, bewonderen we hun inzet tijdens de afgelopen twee jaren. Recent is er nog een bakkerij bijgekomen. Hier vindt u het heerlijke brood dat in het restaurant bij het begin van elke maaltijd op tafel komt. De seizoensgebonden bereidingen zijn niet alleen creatief. De chef laat zo weinig mogelijk van de authentieke producten verloren gaan. Alle gerechten zijn van begin tot einde uitgewerkt, zoals het vegetarische voorgerecht met tomaten uit Gembloux, geïnspireerd door kruiden uit de Algerijnse keuken, het lamsvlees van de lokale Censier boerderij, dat u met de lepel eet, geserveerd met pickles van venkel en een aardappelpuree met Sardeense kruiden of het gebraad met kokosboontjes en Belgische saffraan. Zonder twijfel wordt hier een belangrijke pagina van in het boek over de keuken van morgen geschreven. Deze prestatie verdient een hogere score!

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten — 17:00-22:00
Donderdag 12:00-16:00 — 17:00-22:00
Vrijdag 12:00-16:00 — 17:00-22:00
Zaterdag Gesloten — 17:00-22:00
Zondag 12:00-16:00 — 17:00-22:00

Team

Stéphane Jacobs Chef, Eigenaar

Awards

  • Jonge Chef van het Jaar 2021

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Arenberg

1520

Bienvenue Chez Vous

1520

EssenCiel

1520