Hors Champs
15,520

Achteraf gezien begrijpen we waarom Stefan Jacobs zijn tijd genomen heeft om zijn restaurant in Gembloux te openen. Een project met zo’n sterke lokale en duurzame verankering bouw je niet op één dag. Hoewel hij daarbij kon rekenen op de steun van zijn partner Aurélie Leempoel, bewonderen we hun inzet tijdens de afgelopen twee jaren. Recent is er nog een bakkerij bijgekomen. Hier vindt u het heerlijke brood dat in het restaurant bij het begin van elke maaltijd op tafel komt. De seizoensgebonden bereidingen zijn niet alleen creatief. De chef laat zo weinig mogelijk van de authentieke producten verloren gaan. Alle gerechten zijn van begin tot einde uitgewerkt, zoals het vegetarische voorgerecht met tomaten uit Gembloux, geïnspireerd door kruiden uit de Algerijnse keuken, het lamsvlees van de lokale Censier boerderij, dat u met de lepel eet, geserveerd met pickles van venkel en een aardappelpuree met Sardeense kruiden of het gebraad met kokosboontjes en Belgische saffraan. Zonder twijfel wordt hier een belangrijke pagina van in het boek over de keuken van morgen geschreven. Deze prestatie verdient een hogere score!

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed — 17:00-22:00
Thursday 12:00-16:00 — 17:00-22:00
Friday 12:00-16:00 — 17:00-22:00
Saturday Closed — 17:00-22:00
Sunday 12:00-16:00 — 17:00-22:00

Team

Stéphane Jacobs Chef, Owner

Awards

  • Young Chef of the Year 2021

Our partners

Similar Restaurants

Arenberg

1520

Bienvenue Chez Vous

1520

EssenCiel

1520