Chef Stefan Jacobs blijft deze imposante vierkantshoeve in Ernage verder uitbouwen, waarvan hij de renovatie samen met zijn partner Aurélie startte in 2016. Bij elk bezoek ontdekken we nieuwigheden. Het is een beetje zoals zijn kookstijl, want ook die is in constante ontwikkeling. Een keuken waaraan veel denkwerk en creativiteit voorafgaat. Een chef met een passie voor zijn vak en karaktervolle producten waarvan hij alle smaken wil onthullen. Het lijkt erop of hij zijn keuken nooit verlaat, zo gedreven is hij. Door uitwisselingen met zijn leveranciers ontstaan er uitzonderlijke gerechten, steeds duurzaam. Zoals de prachtige creatie van Belgische steur met variaties op appel en waarbij de zwarte bolletjes van bij Royal Belgian Caviar bijna een eenvoudige smaakmaker lijken bij deze zeldzaam gegeten vis. Of het jonge varken van Hoeve Cuvry in Dworp dat hij volledig verwerkt en terug te vinden is in diverse bereidingen, zoals in de amuses met een overheerlijke smeerpaté op toast of in de herinterpretatie van de Zwitserse ‘Berner platte’ waar gerookt en gepekeld varkensvlees in twee bereidingen wordt voorgesteld. We verlaten deze zaak niet zonder een bezoek te brengen aan de bakkerij - die blijft uitbreiden - waar we uitstekend speltbrood vinden met bloem van La Ferme Baré of kramiek die verwerkt wordt in verloren brood en we als dessert proefden tijdens een lunch. Applaus voor de uitzonderlijke prijs-plezierverhouding, zowel van de lunch als het menu.