Hors - Champs
1620

Chef Stefan Jacobs blijft deze imposante vierkantshoeve in Ernage verder uitbouwen, waarvan hij de renovatie samen met zijn partner Aurélie startte in 2016. Bij elk bezoek ontdekken we nieuwigheden. Het is een beetje zoals zijn kookstijl, want ook die is in constante ontwikkeling. Een keuken waaraan veel denkwerk en creativiteit voorafgaat. Een chef met een passie voor zijn vak en karaktervolle producten waarvan hij alle smaken wil onthullen. Het lijkt erop of hij zijn keuken nooit verlaat, zo gedreven is hij. Door uitwisselingen met zijn leveranciers ontstaan er uitzonderlijke gerechten, steeds duurzaam. Zoals de prachtige creatie van Belgische steur met variaties op appel en waarbij de zwarte bolletjes van bij Royal Belgian Caviar bijna een eenvoudige smaakmaker lijken bij deze zeldzaam gegeten vis. Of het jonge varken van Hoeve Cuvry in Dworp dat hij volledig verwerkt en terug te vinden is in diverse bereidingen, zoals in de amuses met een overheerlijke smeerpaté op toast of in de herinterpretatie van de Zwitserse ‘Berner platte’ waar gerookt en gepekeld varkensvlees in twee bereidingen wordt voorgesteld. We verlaten deze zaak niet zonder een bezoek te brengen aan de bakkerij - die blijft uitbreiden - waar we uitstekend speltbrood vinden met bloem van La Ferme Baré of kramiek die verwerkt wordt in verloren brood en we als dessert proefden tijdens een lunch. Applaus voor de uitzonderlijke prijs-plezierverhouding, zowel van de lunch als het menu.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten — 19:00-21:00
Donderdag Gesloten — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:00
Zondag 12:00-14:00 — 19:00-21:00

Team

Stéphane Jacobs Chef, Eigenaar

Awards

  • Jonge Chef van het Jaar 2021

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Chai Gourmand

1620

L'Essentiel

16,520

Couvert Couvert

16,520