Het Patronaat
13,520

Chef Raf Stoelen pleziert niet alleen met zorgzaam bereide, smaakvolle gerechten. Hij laat zijn gasten ook graag kiezen uit een ruime kaart en evenwichtig samengestelde menu’s. Kiezen is niet altijd verliezen. Zo overtuigt de à la carte bereiding van noordzeekrab met groene kruiden, granny smith en sojamayonaise. Klassieker werk omvat gebakken noordzeetong met verse tartaarsaus en roggevleugel met kappertjes. Beide geserveerd met salade en frietjes. Prijsvriendelijke lunch in twee gangen met vooraf fijne hapjes volgens marktaanbod.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-14:00 — Gesloten
Donderdag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Zaterdag Gesloten — 18:30-21:00
Zondag 12:00-14:00 — 18:30-21:00

Team

Jessy Raemdonck Gastvrouw
Raf Stoelen Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Tastu

1320

Roosenberg

1320

Kokarde

1320