Het Patronaat
13,520

Chef Raf Stoelen pleziert niet alleen met zorgzaam bereide, smaakvolle gerechten. Hij laat zijn gasten ook graag kiezen uit een ruime kaart en evenwichtig samengestelde menu’s. Kiezen is niet altijd verliezen. Zo overtuigt de à la carte bereiding van noordzeekrab met groene kruiden, granny smith en sojamayonaise. Klassieker werk omvat gebakken noordzeetong met verse tartaarsaus en roggevleugel met kappertjes. Beide geserveerd met salade en frietjes. Prijsvriendelijke lunch in twee gangen met vooraf fijne hapjes volgens marktaanbod.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-14:00 — Closed
Thursday 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Friday 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Saturday Closed — 18:30-21:00
Sunday 12:00-14:00 — 18:30-21:00

Team

Jessy Raemdonck Hostess
Raf Stoelen Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Tastu

1320

Roosenberg

1320

Kokarde

1320