Herbert Robbrecht
14,520

In het Waasland en ver buiten die regio geldt Herbert Robbrecht als een van de meest standvastige chefs die diverse culinaire evoluties in zijn keuken integreerde. In een carrière die inmiddels meer dan veertig jaar omspant, toont de klassiek geschoolde chef zijn kunnen en vermogen om een keuken vorm te geven die mee met de tijd is en aan nieuwe behoeften en smaakverwachtingen voldoet. Gebakken Schotse coquilles combineert hij harmonieus met vlees van gemarineerde koningsdorade terwijl een panna cotta van dashi en gerookte paling samen met wasabi en kruidig slaatje voor een passend eigentijds Japans accent zorgt.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:30-14:00 — 19:00-21:00
Woensdag 12:30-14:00 — 19:00-21:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 12:30-14:00 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:00
Zondag 12:30-14:00 — Gesloten

Team

Herbert Robbrecht Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Tafeltje Rond

1420

Wilford T

14,520

De Ceder

14,520