Back to search results

Gavius
1220

In 2025 is het 20 jaar geleden dat Gavius ons voor het eerst meenam op een culinaire trip doorheen Italië. Het kader is eigentijds en elegant. Chef Davide herwerkt Italiaanse klassiekers en voegt er een vleugje creativiteit aan toe. Te proberen zijn de op houtskool gegrilde gamba’s of ossobuco van kalfsvlees met champignons. Een speciale vermelding gaat naar de risotto stijl carbonara met krokante guanciale en gepocheerd ei. Kevins attente bediening maakt deze traditionele eetervaring compleet.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:00 — 18:30-22:00
Woensdag 12:00-14:00 — 18:30-22:00
Donderdag 12:00-14:00 — 18:30-22:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:30-22:00
Zaterdag Gesloten — 18:30-22:00
Zondag Gesloten

Awards

  • Italiaan van het Jaar 2007

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Les Mauvais Garçons

1220

Lo sfizio

1220

La Cantina

1220