Ensemble
13,520

Chef Thomas Vanwynsberghe blijft zich verdiepen in verschillende technieken en diverse keukens waardoor hij meer en meer een eigen stijl ontwikkelt. Klassiek, met geprononceerde smaken en met bijzondere attentie voor sauzen. Een verhoogde score en tweede koksmuts zijn verdiend. Het is gezellig zitten aan een open toog waar we de chef aan het werk kunnen zien. Karnemelkpap met vers gepelde grijze garnalen en zeeslakken smaakt intens dankzij een fijne jus van de schaal- en schelpdieren met daarbij geslaagde garnituur vol diepgang van codium, zeekraal en lamsoor.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten — 19:00-20:30
Woensdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Zaterdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Saporo

1320

De Roeschaert

1320

Bistro O-Point

1320