DOJO 2.0
1420

In een banale straat in de Antwerpse slachthuisbuurt die in volle stadsontwikkeling is, werd een industrieel gelijkvloers omgevormd tot een restaurant met New Yorkse meatpacking district vibes. De immense ruimte werd ook ingedeeld om drie types van tafelbeleving aan te bieden. Chef Dennis Ekisola staat midden in die ruimte in zijn open keuken als een Japanse meester te werken. Vandaar vertrekken de gerechten die bol staan van ambachtelijk creatief werk waarbij topingrediënten vaak centraal staan. Hij brengt deze Japanse keuken 2.0 in een menuvorm. Treffend voorbeeld is hamachi die op de binchotan een licht gerookte toets meekrijgt en met matcha olie, yuzu en verse wasabi als een fris en evenwichtig gerecht wordt ervaren.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Diner
Vrijdag Diner
Zaterdag Diner
Zondag Gesloten

Team

Dennis Ekisola Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Café Commercial

13,520

Bart-à-Vin

1320

Bistrot du Nord

1620