DOJO 2.0
1420

Nog niet onderhevig aan verburgerlijking herbergt de Antwerpse slachthuisbuurt nu ook een restaurant dat in het New Yorkse meatpacking district qua vibe en uitstraling niet zou misstaan. Chef, curator en artiest van dienst is chef Dennis Ekisola die aan de Japanse keuken een eigen ambachtelijk karakter geeft. Daarvoor is hij zeer begaan met het creëren van een eigen smakenpalet waarin garums en umami op een natuurlijke wijze een plaats krijgen. In een bijzondere setting serveert hij zijn culinaire inzichten en kunsten vervat in drie menu’s waarbij diverse sake pairings mogelijk zijn. Daarbij biedt hij tevens drie types van tafelbeleving. Gepocheerde staartvis serveert hij met een soja beurre blanc waarin hij deze laatste een bijzonder verfijnd karakter meegeeft. Dojo 2.0 zorgt voor een bijzondere belevenis en geeft aan deze opkomende wijk een gevoelige en geslaagde boost.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 19:00-21:00
Vrijdag 19:00-21:00
Zaterdag 19:00-21:00
Zondag Gesloten

Team

Dennis Ekisola Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Évidence

1420

Upton

1420

Au Vieux Port

14,520