Back to search results

d'Eugénie à Émilie

Éric Fernez is een belangrijke figuur in de Belgische gastronomie en profileert zich reeds jaren als meester van de Franse haute cuisine. Seizoensgebonden streekproducten komen in zijn creaties op een zeldzame manier tot uiting, tussen traditie en absolute precisie. Van zwarte truffel in deegkorst over zeetongfilets Fernand Point tot ultraverse langoustines en eend ‘au sang’ met heerlijke jus, elk gerecht smaakt onwaarschijnlijk puur en authentiek. Momenteel is het restaurant meerdere maanden gesloten voor verbouwingswerken en bereidt het zich voor op een metamorfose: nieuwe inrichting, vernieuwde keuken en atelier, meer comfort en ruimte die de totaalbeleving wellicht nog groter maakt. Een veelbelovende toekomst voor dit mythische restaurant waarvan we de beoordeling hebben opgeschort in afwachting tot wanneer het weer open is.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Lunch & Diner
Vrijdag Lunch & Diner
Zaterdag Diner
Zondag Lunch

Team

Eric Fernez Chef, Eigenaar

Awards

  • Ambachtsman van het Jaar 2023
  • Chef van het Jaar 2018
  • Wijnkaart van het Jaar 2013

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

't Overhamme

La Saline

De Ooievaar