Dit restaurant van Eric Fernez is een schoolvoobeeld van de Franse culinaire traditie. Raffinement en generositeit gaan er hand in hand. Deze charismatische chef, trouw aan streekproducten, herwerkt klassiekers op een briljante wijze waarbij hij de seizoenen en rijkdom van de ingrediënten extra in de verf zet. Zijn knowhow die hij van zijn grootmoeder erfde, komt tot uiting in het intelligent gebruik van oude technieken die elk gerecht meer diepte en authenticiteit geven. Op de kaart worden traditionele gerechten verrijkt met een dosis subtiele creativiteit, dit voor de creaties van het moment. De perfecte osmose tussen de ikejime zeebaars en jus van cassoulet getuigde van een enorme precisie en verfijning. Eend van Maison Burgaud met nougat, waarbij de eendenpers werd bovengehaald, kwam met een fantastische eendenjus, gekonfijte ananas en gelakte raapjes, en zorgde voor een perfect evenwicht tussen smaken en texturen. De kaart vermeldt ook tijdloze klassiekers zoals kikkerbilletjes, zwarte truffel in bladerdeeg of gebakken kalfszwezerik waar elk ingrediënt met uiterste precisie wordt gekozen en klaargemaakt. Diezelfde gedrevenheid vinden we ook in de knappe en vaak originele wijnsuggesties terug, voorgesteld door gastheer en sommelier Michaël Cuberias. Onder zijn leiding ervaren we een gastvrije, professionele en discrete service die volledig in het verlengde ligt van deze elegante zaak waar elk detail telt. Bij elk bezoek nodigen Eric Fernez en zijn team uit om klassieke gerechten te herontdekken, die weliswaar ook altijd creatief zijn, wat net de sterkte van zijn kookstijl is. Een must waar culinair erfgoed met trots en passie wordt doorgegeven, van generatie op generatie.