De Roeschaert
1320

In het prachtige polderdorp Houtave in het platteland halverwege tussen Brugge en de kust zorgt chef Bart Vansteenkiste reeds decennia voor culinaire verwennerij. De chef geniet bekendheid door zijn bereiding van Bekegemse eendenlever. Hij serveert de lokale specialiteit onder meer met gekaramelliseerde ananas en aangelengde Luikse stroop die voor een serene smaak zorgt. Rouelle van hoevepoularde met truffel combineert de chef met champignons, gekookte aardappel, boontjes en erwtjes. Lauw geserveerd bladerdeegtaartje met abrikoos, amandelcrème, hoeve-ijs en coulis van basilicum als afsluiter.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-13:30
Thursday 12:00-13:30
Friday 12:00-13:30
Saturday 12:00-13:30
Sunday 12:00-13:30

Team

Bart Vansteenkiste Chef
Christl Van Havermaet Hostess, Sommelier

Our partners

Also recommended Restaurants

Ensemble

13,520

Ten Doele

13,520

Poincaré

1320