Cul de Poule
1220

Ongecompliceerd en laagdrempelig met een leuk terras dat uitgeeft op de tuin, waardoor je vergeet dat je in de stad zit. Chef Arnaud Molle brengt een aantrekkelijke keuken met producten van het seizoen, liefst lokaal. Het meerkeuze driegangenmenu dat wekelijks verandert is een weggever. Als start tartaar van rund met biet en verse geitenkaas, gevolgd door kabeljauwfilet met bloemkool, pinda’s en limoen. Ronduit smakelijk en licht verteerbaar.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zaterdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zondag 12:00-14:00 — Gesloten

Team

Arnaud Molle Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Tanka

1220

La Ferme de Bonne Maman

1220

Le Coq Wallon

1220