Comme Chez Soi is veel meer dan een restaurant, het is een monument van de Belgische gastronomie, met passie gerund door Lionel Rigolet en Laurence Wynants, erfgenamen van een familietraditie die bijna een eeuw teruggaat. Het art nouveau interieur is uiterst elegant, waarnaast de keuken aantrekt door zijn raffinement: een combinatie van expertise en innovatie. Befaamde gerechten zijn de mousse van Ardense ham, zeetongfilets met mousselineasus, riesling en grijze garnalen en hazenrug met coulis van Pomerol, creaties die de geschiedenis van dit beroemd restaurant verderzetten. Maar aan de vooravond van het 100-jarige bestaan kijkt Comme Chez Soi ook naar de toekomst, met een eigentijdse kookstijl onder leiding van Lionel Rigolet die voortaan wordt bijgestaan door zijn zoon Loïc. De aperitiefhapjes geven meteen de toon aan, want stuk voor stuk diep en fijn van smaak. Twee gerechten die opvallen door hun intensiteit zijn de gekonfijte hamachi met citrusboter, erwtjes met kama kruiden en saus van peterseliecoulis met verse gember, en de eend van La Maison Burgaud uit Challans in twee bereidingen, waaronder een smeuïge terrine op basis van de bouten en perfect bereide eendenfilet met heerlijke sinaasappelsaus met groene shiso. De creaties van Lionel Rigolet zijn een mix van traditie en moderniteit, meticuleus gebracht, waardoor deze zaak een must is voor de liefhebbers van ‘haute cuisine’. Voeg daar de warme ontvangst aan toe, de onberispelijke service en uitzonderlijke wijnkelder, en er wacht je een onvergetelijke ervaring.