Comme chez Soi
17,520

Onder leiding van Lionel Rigolet en Laurence Wynants zet dit restaurant een culinaire traditie voort die reeds vier generaties wordt doorgegeven. Hun passie om gasten gelukkig te maken reflecteert zich in elk aspect van de ervaring die je hier te wachten staat. Het tijdloze en elegante art nouveau interieur zorgt voor een unieke sfeer, terwijl de attente bediening en uitzonderlijke wijnkelder met opmerkelijke flessen zelfs de meest verwende fijnproevers en wijnliefhebbers kunnen bekoren. Lionel Rigolet is een nauwgezette chef en geweldige saucier. Met veel precisie combineert hij kwaliteitsproducten en buigt die om tot meticuleus nauwkeurige creaties. Als je ervoor kiest om aan de comfortabele tafels in de keuken plaats te nemen, ontdek je op de muren talloze handtekeningen van beroemdheden die hier reeds getafeld hebben. Enkel het geluid van de klopper, die gebruikt wordt voor de mousseline met riesling die bij de befaamde tongfilets wordt geserveerd, doorbreekt hier de indruk van valse rust. Na enkele ragfijne amuses werden we verleid door de mi-cuit van gambero rosso met smakelijke tartaar van makreel. Ook de gekonfijte griet met gerookte boter wist iedereen te overtuigen door zijn diepe saus met tonen van gember. Deze zaak besteedde altijd al bijzondere aandacht aan de desserts. Door een ‘forêt noire’ eigentijds te benaderen toont zijn patissière Charlotte Aversa aan dat moderne creaties en boeiende herwerkingen van traditionele gerechten de essentie zijn van deze prestigieuze zaak. Comme Chez Soi is veel meer dan een restaurant, het is gastronomisch erfgoed waaraan we niet mogen vergeten Laurence Wynants te koppelen, deze attente en voorbeeldige gastvrouw die we in deze editie uitroepen tot Gastvrouw van het Jaar 2024.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-13:00 — 19:00-20:30
Thursday 12:00-13:00 — 19:00-20:30
Friday 12:00-13:00 — 19:00-20:30
Saturday 12:00-13:00 — 19:00-20:30
Sunday Closed

Team

Charlotte Aversa Pastry Chef
Gontran Buyse Head Sommelier
Laurence Wynants Owner, Host
Lionel Rigolet Chef, Owner

Awards

  • Hostess of the Year 2024
  • Sommelier of the Year 2015
  • Chef of the Year 2007

Our partners

Also recommended Restaurants

Bozar Restaurant

1720

La Paix

17,520

La Villa in the Sky

1720