Colette - De Vijvers
16,520

Met restaurant Colette – De Vijvers kreeg Averbode in 2020 een restaurant van bijzonder kaliber in ‘huis’. De locatie, tussen de bossen en pal aan de oevers van de meren van Averbode, is indrukwekkend. Ook de borden die aan een aangenaam gedirigeerd tempo uit de keuken komen, zijn stuk voor stuk verfijnde kunstwerken die kunnen wedijveren met de natuurpracht. De welkomststoet amuses pleziert door hun textuur en verfijnde naast krachtige smaken. Mooie herinneringen aan een intense bereiding rond sojabonen en zee-egel. Het signatuurmenu dat volgt houdt de zin voor verfijning gecombineerd met uitgesproken smaken aan. Kalfstartaar pleziert door de grove textuur, perfecte kruiding en de royale laag kaviaar, die zorgt voor ziltigheid en een extra smeuïg mondgevoel. Bereiding van Europese kreeft “salpicon” is een lust voor het oog en de gebalanceerde smaken van mediterrane ingrediënten zorgen voor een gerecht met diepgang en finesse. Bij Colette kan je ook terecht voor smaakvolle à la carte gerechten waar smaak en vakmanschap centraal staan. Een jonge ontbolsterde chef met veel potentieel, wat een verhoogde quotering volledig wettigt. De vierde toque komt dichtbij!

Openingstijden

Maandag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Zaterdag Gesloten — 19:00-20:30
Zondag 12:00-13:30 — 19:00-20:30

Team

Lore Leys Zaakvoerder
Thijs Vervloet Chef

Awards

  • Jonge Chef van het Jaar 2019

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

De Pastorie

1620

Innesto

1620

JER

1620