Colette - De Vijvers
16,520

Gelegen in een adembenemende groene setting met betoverend uitzicht op meren en bossen geniet Colette De Vijvers van een unieke locatie in ons land. In dit stukje paradijs toont chef Thijs Vervloet zijn kennis met een klassiek geïnspireerd en persoonlijk repertoire. Naamse petit gris met coulis van look en peterselie en smaakvolle aardappelmousseline is als traditionele bereiding in een nieuw jasje bij de amuses dé blikvanger boordevol smaak. Perfect op smaak gebrachte kalfstartaar met crème van bloemkool plus kaviaar en goudblad is een signatuurgerecht om u tegen te zeggen. De klassieke scholing van de chef komt naar boven bij gebakken kreeft met Armoricaine saus en bij op graat gebakken tarbot. Duifbereiding met cevennes ui en eekhoorntjesbrood is eveneens zo goed om de vingers daarbij af te likken. Soufflé met grand cru chocolade sluit de royale maaltijd vorstelijk af.

Opening hours

Monday 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Friday 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Saturday Closed — 19:00-20:00
Sunday 12:00-13:00 — 19:00-20:00

Team

Jessica Klook Sommelier
Lore Leys Owner, Hostess
Thijs Vervloet Chef, Owner
Tom Ieven Maître, Head Sommelier

Awards

  • Young Chef of the Year 2019

Our partners

Also recommended Restaurants

De Pastorie

1620

Innesto

16,520

Ogst

1620