Back to search results

Caillou
1520

In het smaakvol vormgegeven interieur van een modern rijhuis staat chef Sander Van de Walle garant voor een genereuze en verfijnde beleving. Diverse amuses plezieren waaronder een koud taartje met erwtenmousse, gelei van venkel en crème van zwarte look gevolgd door een warm hapje rond rode biet, forel, koolrabi en appel. Knap hoe een variatie aan texturen en delicate smaaknuances voor spanning zorgen. Daarna toont de chef vertrouwdheid met internationale smaakmakers die diepgang brengen. Zeebaars, lichtjes geschroeid op houtskool komt in Tex-Mex stijl met een lichtzure jus, avocado en ui. Risotto met lotte, gebrand en gelakt met sinaasappel en verfrist met jus van fijne kruiden. Erwtjes, girolles, shiro kombu en katsuoboshi geven het gerecht extra spanning. Het nagerecht brengt frisse smaken van framboos en ander rood fruit met daarnaast soufflé van chocolade. Ook in de mignardises toont de chef zijn zin voor genuanceerde en geslaagde smaakcomposities. De derde koksmuts is binnen!

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Woensdag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Donderdag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Vrijdag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Zaterdag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Zondag Gesloten

Team

Camille Steenhuyse Gastheer
Frederik Deceuninck Zaakvoerder
Sander Van De Walle Chef
Steven Ryckebosch Marketing

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Il Trionfo

15,520

Escabèche

1520

De Zuidkant

1520