Caillou
1520

In Caillou verrast chef Sander Van de Walle zijn gasten met complex uitgesponnen hapjes. Zoals met een creatie van gerookte heilbot, prei, katsuobushi vlokken, kimchi en espuma van gerookte paling. Op dat elan gaat hij verder met drie combinaties van rundsvlees en krab. Als tartaar met salade van spinkrab, crème van Tomme des Pyrénées, als carpaccio met mousse van spinkrab, burrata en kaviaar en als cannelloni van rundsvlees gevuld met vlees van koningskrab, zure appel en bouillon van schaaldieren. De drie voorgerechten vragen veel aandacht net als de daaropvolgende kalfszwezerik die de chef twee bereidingen meegeeft. Correct krokant gebakken met morieljes, gnocchi en crème van zwezerik en een compositie met asperges, morieljes, opnieuw crème van zwezerik en espuma van sherry.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Wednesday 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Thursday 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Friday 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Saturday 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Sunday Closed

Team

Camille Steenhuyse Hostess
Frederik Deceuninck Owner
Sander Van De Walle Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Il Trionfo

15,520

Escabèche

1520

De Zuidkant

1520