Cabale
1320

Yann en Tina nemen je mee op een boeiende culinaire reis, een mix van Georgische en Belgische smaken. Hun kookstijl onderscheidt zich door spannende combinaties zoals schorseneer met koffieazijn of kortgebakken coquilles met bloedworst, mousseline van aardpeer en chips van de schillen. Creaties die bewijzen dat ook ‘zero waste’ en duurzaamheid in het DNA van hun keuken zit. De warme en ontspannen sfeer en de Georgische wijnen van topkwaliteit completeren deze unieke belevenis in het historische centrum van Luik. Een zaak waar traditie en moderniteit samenkomen, gekoppeld aan flink wat durf die verrijkend is.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:00 — 18:30-21:30
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-14:00 — 18:30-21:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:30-21:30
Zaterdag 12:00-14:00 — 18:30-21:30
Zondag 12:00-14:00 — 18:30-21:30

Team

MIKELADZE LIA Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Le Paris-Brest

13,520

Le Bistrot d'En Face

1320

Asti

13,520