Bistro Philippe
13,520

Met een uitgekiende verlichting krijgt dit eigentijds ingericht restaurant een warme, uitnodigende sfeer. In de keuken vinden we Philippe Lowette die eerst als traiteur zijn sporen verdiende om nadien als restaurant-chef met succes aan de slag te gaan. Hij kiest voor een internationale aanpak zoals blijkt met een fijne bereiding van baba ganoush als fingerfood bij het aperitief. Als voorgerecht serveert hij een compositie van gerookte paling en waterkers als voorbeeld van een bereiding van dichter bij huis. Verfijnd en geïnspireerd is een tussengerecht rond kalfszwezerik en spitskool.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Dinsdag 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Zaterdag Gesloten — 19:00-20:30
Zondag Gesloten

Team

Philippe Lowette Chef

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Rongese

1320

ArtChoc

1320

Leeuw

1320