Bistro Philippe
1420

Chef Philippe Lowette en gastvrouw Sarina Haesevoets hebben een traiteursverleden en gooiden het enkele jaren geleden over een andere boeg. Ze gaan voluit voor de gastronomische restaurantbeleving met een hogere score en tweede koksmuts als resultaat. Al van bij de start met de amuses legt de chef de lat hoog. Rollade van algen vult hij met tartaar van kabeljauw en mierikswortel die extra fraîcheur krijgt dankzij dressing van karnemelk en tuinkruiden. Kort gebrande langoustine serveert hij bij crème van wortel, knapperige wortelen met gember, schuim van bisque, duindoornbesolie en gepofte zwarte rijst. Als hoofdgerecht pleziert Dombes eend in combinatie met compote van sjalot, bosui, gebrande sesam, aardappelkrokant en graantjes. Met saus op basis van ganzenlever en geraspte ingevroren ganzenlever werkt de chef het gerecht aan tafel af. 

Openingstijden

Maandag 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Dinsdag 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Zaterdag Gesloten — 19:00-20:30
Zondag Gesloten

Team

Philippe Lowette Chef
Sarina Haesevoets Gastvrouw

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Vous Lé Vous

1420

Arlecchino

1420

La Fontanella

1420