Hun motto mag dan ‘simpel maar goed’ zijn, maar simpel is het allesbehalve. Neem nu het interieur, een knap staaltje van uitgepuurd design dat toch warm aanvoelt. En met zicht op zee. Aan de eettoog, die rechtstreeks in verbinding staat met de keuken, is het genieten van wat Bart Desmidt en Philip Vandamme bedacht hebben. Ook de interactie met de gasten is prettig, heel relaxed. Je voelt dat hier met plezier wordt gewerkt. Met topproducten creëren ze een perfect opgebouwd belevingsmenu. Doordachte creaties die niemand onverschillig laten, puur en vol van smaak. En nu het concept kleinschaliger is geworden, wordt er duidelijk nog meer aandacht besteed aan elk detail. De uitzonderlijke kwaliteit van elk seizoensproduct is doorslaggevend: krab uit de Noordzee, Bretoense sardines, Zeeuwse kokkels, Noorse langoustines, Mechelse asperges ... stuk voor stuk minutieus bereid en verrassend gepresenteerd, speels en creatief, met smaakcombinaties waar zelfs de meest verwende fijnproever nog van opkijkt. Niet onbelangrijk, ook de sfeer is geweldig. Sandra Vandegeuchte is dan ook een fantastische gastvrouw en stelt boeiende wijnen voor die deze kookstijl perfect ondersteunen.