Back to search results

Bar Coupé
1320

Het nostalgische pand ‘den Temsica’ aan de Wilfordkaai kreeg dankzij chefs Maarten Mertens en Jonas Boel een herbestemming met veel aandacht voor authenticiteit. Ze brengen een klassieke keuken met respect voor lokale producenten en voor het gedachtegoed van het NorthSeaChefs collectief. Zo onder meer een originele bereiding van pieterman met fijne ratatouille en salie beurre blanc. Entrecote rubia gallega komt met handgesneden verse frietjes en bearnaise alvorens af te sluiten met een luchtige café glacé. Een smaakvolle keuken die we belonen met een hogere score en twee koksmutsen.

Openingstijden

Maandag 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Vrijdag 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Zaterdag Gesloten — 18:30-21:00
Zondag 12:00-13:00 — 18:30-21:00

Team

Jonas Boel Chef
Maarten Mertens Manager, Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Het Moment

1320

VAS

1320

Den Silveren Harynck

13,520