Bar Coupé
1220

In het voormalige hotel-restaurant Temsica aan de Wilfordkaai brengen chefs Maarten Mertens en Jonas Boel een gevarieerde keuken. Makreel combineren ze met leche de tigre, tzatziki en groene tomaat tot een evenwichtig voorgerecht.  Als nagerecht minimalistisch en smakelijk nagerecht rond aardbeien Romanoff.

Openingstijden

Maandag 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Vrijdag 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Zaterdag Gesloten — 18:30-21:00
Zondag 12:00-13:00 — 18:30-21:00

Team

Jonas Boel Chef
Maarten Mertens Manager, Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

De Sonne

1220

Den Dorsvlegel

1220

Resto B'Art

1220