Back to search results

Bar Bulot Zedelgem
1420

Het credo van Bar Bulot blijft duidelijk. Klassieke brasseriegerechten een geraffineerde smaakswing geven en in de bediening niets aan het toeval overlaten. Voor de professionele invulling van beide opdrachten staan chef Destin Cannaert en gastheer Maxime Depreitere garant. Voor tomaat met garnalen gevuld kan de chef gebruik maken van opbrengst uit eigen serre. De tomaat krijgt als vulling naast vers gepelde garnalen met fijngesneden slablaadjes, ei, peterselie, mayonaise, paprika en cayennepeper een serieuze smaaklift mee. Elke beet straalt een en al verfijning uit. Café glacé gemaakt met extra sterke koffie, karamel en cacao overtreft eveneens de verwachtingen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Zaterdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Zondag Gesloten

één zondag in de maand open, voor lunch en diner 

Team

Destin Cannaert Chef
Maxime Depreitere Eigenaar

Awards

  • Brasserie van het Jaar 2021

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Floris

1420

Atelier Tête Pressée

1420

Less Eatery

1420