Back to search results

Côté Préféré
1420

Na het aperitief en de hapjes in de gezellige bar vooraan in het restaurant, nemen we plaats in de eetzaal met zicht op een wijnvoorraad die een hele muur in beslag neemt. In de keuken kunnen we chef Tim Versyck en zijn team gadeslaan. Noordzeekrab wordt vakkundig gecombineerd met rode biet en gevolgd door gebakken foie gras, gesublimeerd door een briljante kruidensaus en knapperige aardpeer die extra diepte aan het gerecht geeft. Als slot genieten we van rijstpap vergezeld door een met hazelnoot geglazuurde quenelle, waarvan de zoetheid mooi gecounterd wordt door een vleugje grapefruit. Fijn, gedurfd en zonder pretentie.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Lunch & Diner
Donderdag Lunch & Diner
Vrijdag Lunch & Diner
Zaterdag Lunch & Diner
Zondag Gesloten

Team

Tim Versyck Chef

Awards

  • Ontdekking van het Jaar 2023

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Saporo

1320

Ensemble

13,520

Fiston

12,520