Baguettes et Fourchette
13,520

Zen en eigentijds, zo kan je de Frans-Aziatische fusiongerechten van chef Yong Ping best omschrijven. Elk gerecht is perfect uitgevoerd, met harmonieuze smaken. Wij proefden de gestoomde aubergine met bavette van Holsteinrund, kalfspoot, tomaat, pinda en Parmezaanse kaas, maar ook de gyoza van gegrild hoevevarken met mosselen en een saus op basis van kreeftenbisque. Twee perfecte voorbeelden van een culinaire combinatie van smaak en creativiteit.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten — 19:00-21:30
Woensdag Gesloten — 19:00-21:30
Donderdag Gesloten — 19:00-21:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:30
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

7ICI

1320

32 Chemin de l'Herbe

1320

Mézon de Bouche

1320