Baguettes et Fourchette
13,520

In dit eigentijdse restaurant proeven we van knappe combinaties tussen de traditionele Franse en Aziatische keukens met kwaliteitsproducten uit de regio. Passend bij het strakke decor zijn de geraffineerde bordpresentaties. Op de tafel liggen eetstokjes maar ook bestek dat in een koffertje zit. Gyoza gevuld met Duroc d’Olives varken, gegrilde pijlinktvis en kreeftenbisque. Daarna boerderijkip met wokgroenten in duo: de borst gegrild en de bout gevuld met ansjovis, zongedroogde tomaat en tartufata.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Wednesday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Thursday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Friday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Saturday Closed — 19:00-21:30
Sunday Closed

Our partners

Similar Restaurants

Laurent Moutoy

1320

7ICI

1320

Via Novi

1320