Back to search results

Aux Petits Oignons
1520

De vintage elementen van voorheen zijn verdwenen, waardoor de setting nu licht en elegant oogt, het decor waarin Stéphane Lefèbvre een seizoenskeuken brengt die opmerkelijk precies is. Geraffineerde en evenwichtige creaties waarin streekproducten een grote rol spelen. We laten ons verrassen door ravioli van gerookte rundertartaar en foie gras, gevolgd door bonbon van gekonfijt rundvlees met morieljes en saus van vin jaune. Perfect gebakken kalfszwezerik wordt verrijkt met citrus en ras el hanout. Vleesliefhebbers appreciëren ongetwijfeld de precisie van het wagyu beef met shiitake of de Miéral eend met fijne bigaradesaus. De bediening is vriendelijk, attent en discreet. En voor elk gerecht is er een passende wijn. Bij mooi weer wordt het terras vaak overspoeld door trouwe klanten die chef Lefèbvre reeds jaren volgen.

Openingstijden

Maandag Lunch & Diner
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Lunch & Diner
Vrijdag Lunch & Diner
Zaterdag Diner
Zondag Lunch & Diner

Team

Stéphane Lefebvre Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Le Sixième

1320

La Villa du Hautsart

1320

Maison - Lieu de Partage

1420