Back to search results

Atelier de Bossimé
1420

‘Van veld tot bord’ of ‘from farm to fork’: zo had deze zaak ook kunnen heten, want hier wordt een gastronomische keuken gebracht die gebaseerd is op de korte keten. Eens binnen heeft u uitzicht over de natuur en maakt u meteen kennis met de medewerkers wanneer u langs de open keuken passeert. Het menu is een verrassing, gezien de oogst van de dag de samenstelling ervan bepaalt. Sommige creaties worden opgesplitst in meerdere kleine gerechten, zoals de tomaat met Ardense mozzarella. Origineel, net zoals het huisgemaakt brood en de verschillende en vooral passende botersoorten die bij elk gerecht komen. Mooie bordpresentaties en genereuze porties, met een paar onnauwkeurigheden voor gerechten op de barbecue, maar voor de rest prima.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten — 19:00-20:30
Woensdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Zaterdag Gesloten — 19:00-20:30
Zondag Gesloten

Team

Ludovic Vanackere Chef, Eigenaar

Awards

  • Jonge Chef van het Jaar 2018

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Comptoir de l'Eau Vive

14,520

Les Potes au Feu

1420

La Table du Royal Snail

1420