Atelier de Bossimé
1420

In deze landelijk gelegen atelier nabij Namen presenteert Ludovic Vanackere zijn visie van gastronomische duurzaamheid. De chef kiest voor het principe van korte keten. Hij haalt groenten en kruiden uit eigen moestuin en werkt nauw samen met voedingsproducenten, wijnmakers, microbrouwers en makers van ambachtelijke sappen uit de nabije omgeving. Dat idee geeft aan zijn keuken onderscheidende terroir eigenheid.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed — 19:00-20:30
Wednesday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Thursday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Friday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Saturday Closed — 19:00-20:30
Sunday Closed

Team

Ludovic Vanackere Chef, Owner

Awards

  • Young Chef of the Year 2018

Our partners

Also recommended Restaurants

Comptoir de l'Eau Vive

14,520

Les Potes au Feu

1420

La Table du Royal Snail

1420