Deze tot hotel en restaurant omgebouwde kasteelhoeve Château de Vignée in Villers-sur-Lesse treft men op minder dan vijf minuten van de autostrade Brussel - Luxemburg. Chef Marius Bosmans kookt duidelijk op een meer verfijnd niveau wat zijn keuken een hogere quotering oplevert en hemzelf de titel van Jonge Chef van het Jaar van Wallonië. Smakelijk voorbeeld van zijn zin voor ingetogen associaties is bereiding van jonge makreel met verse en gegaarde bloem van radijs, crème van cevennes ui en sap van gefermenteerde aardbeien. Ook één en al fraîcheur is een eigentijdse versie van licht gelakte Oosterschelde paling in ‘t groen met Mechelse asperges ook tot crème verwerkt en jus van kruiden uit eigen tuin afgewerkt met olie van algen. Lam uit de Pyreneeën brengt deze talentvolle chef met zandwortel, tuinbonen en lamstong. Een grootse wijnkelder die logischerwijze al in de prijzen viel en nog aan omvang en kwaliteit wint, maakt het feest compleet. De combinatie met het prachtige hotel is een pluspunt voor dit hoogstaand restaurant!