Dit kasteelhotel nodigt uit om te genieten in de meest ruime zin van het woord en daar hoort natuurlijk ook goed uit eten bij. Chef Marius Bosmans lost deze verwachting in en brengt een creatieve en geraffineerde keuken op niveau. Intens smakende creaties, steeds op basis van kwaliteitsproducten. Het eerste gerecht is meteen raak: forel van Gabriel Mathonet met limoenblad, aspergebroccoli en citrus. Vervolgens coquilles uit Dieppe met groene appel, yuzu koshō en hazelnoot: fris en diepgaand maar vooral evenwichtig en intens. Ook de morieljes met truffel uit Carpentras en Luikse siroop is top. Maar dan moest het dessert nog komen: kokos, vanille, pandan en bloemkool. Een bijna volledig monochroom wit geheel in een omhulsel van krokante koekjesdeeg is het, waarbij de geschaafde bloemkool op ijs van kokos ligt, geïnfuseerd met pandan. Over dat ijs komt een espuma van bloemkool en kokos afgewerkt met vanille-olie. Een wonderlijk geheel van aparte smaken die toch harmonieus in elkaar overvloeien.