Back to search results

Arden
15,520

Deze tot hotel en restaurant omgebouwde kasteelhoeve Château de Vignée in Villers-sur-Lesse treft men op minder dan vijf minuten van de autostrade Brussel - Luxemburg. Chef Marius Bosmans kookt duidelijk op een meer verfijnd niveau wat zijn keuken een hogere quotering oplevert en hemzelf de titel van Jonge Chef van het Jaar van Wallonië. Smakelijk voorbeeld van zijn zin voor ingetogen associaties is bereiding van jonge makreel met verse en gegaarde bloem van radijs, crème van cevennes ui en sap van gefermenteerde aardbeien. Ook één en al fraîcheur is een eigentijdse versie van licht gelakte Oosterschelde paling in ‘t groen met Mechelse asperges ook tot crème verwerkt en jus van kruiden uit eigen tuin afgewerkt met olie van algen. Lam uit de Pyreneeën brengt deze talentvolle chef met zandwortel, tuinbonen en lamstong. Een grootse wijnkelder die logischerwijze al in de prijzen viel en nog aan omvang en kwaliteit wint, maakt het feest compleet. De combinatie met het prachtige hotel is een pluspunt voor dit hoogstaand restaurant!

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten — 19:00-21:00
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:00
Zondag 12:00-14:00 — Gesloten

Team

Marius Bosmans Chef

Awards

  • Jonge Chef van het Jaar 2024
  • Wijnkaart van het Jaar 2021

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Hostellerie Gilain

15,520

Château de Mirwart

1520

Le Gastronome

15,520