Back to search results

Le Gastronome
15,520

In dit charmant en eeuwenoud pand lijkt het alsof we op reis zijn, ergens tussen classicisme en moderniteit. Het warme decor, een mix van natuursteen, hout en zacht licht, zorgt voor een aangename sfeer die perfect is om de precieze keuken van dit chefsduo te ontdekken. Gebakken foie gras, krokant aan de buitenkant en zacht binnenin, met maïs en krachtige jus smaakt heerlijk. Tarbot, opnieuw onberispelijk bereid, komt met spinazie en fijne beurre blanc met lavas. Onvergelijkbaar mals en uniek van aroma is het A5 wagyu beef met aubergine, paprika en mosterdroom die de smaakdiepte van dit vlees benadrukt. Een culinaire ervaring vol emotie waar vakmanschap en durf harmonieus samenkomen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Lunch & Diner
Vrijdag Lunch & Diner
Zaterdag Lunch & Diner
Zondag Lunch & Diner

Team

Jean Vrijdaghs Chef, Eigenaar
Sébastien Hankard Chef, Eigenaar
Victor Barthelemy Sommelier

Awards

  • Jonge Chef van het Jaar 2020

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

La Table de Maxime

17,520

Les Terrasses de l'Our

13,520

Cuisinez-Nous

1320