Arden
1520

Arden maakt deel uit van het mooi gelegen kasteelhotel Châteaux de Vignée dat tot de prestigieuze Relais&Châteaux familie behoort. Aan het fornuis staat chef Marius Bosmans die een keuken brengt op het niveau van de unieke wijnkelder die meer dan 16.000 flessen telt. Zijn aperitiefhapjes getuigen al meteen van zijn zorg voor smaakvolle details. Krokant van kip komt met avruga kaviaar en zalmforeleitjes. Meringue van soja vult hij met gevogelteragout en pompoenpitten terwijl balletjes van watermeloen geparfumeerd worden met escabeche en extra beet krijgen door gepofte rijst. Voorgerecht is licht geschroeide en zacht gerookte makreel met gekonfijte tomaat en koolrabi. Al even genuanceerd smaakt artisjok poivrade met mosselen, basilicum en citrus. Filet van wijfjeseend is krokant op het vel gebakken en perfect rosé waarbij Roscoff ui gevuld met duxelle, jus van de eend en emuslie van vin jaune voor extra verfijnde toetsen zorgen. Observaties die samenvattend een extra punt en een derde koksmuts waard zijn.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten — 19:00-21:00
Woensdag Gesloten — 19:00-21:00
Donderdag Gesloten — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:00
Zondag Gesloten

Team

Marius Bosmans Chef
Steven Verrept Eigenaar

Awards

  • Wijnkaart van het Jaar 2021

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Hostellerie Gilain

1520

Château de Mirwart

1520

Le Gastronome

1520