Arden
15,520

Deze tot hotel en restaurant omgebouwde kasteelhoeve Château de Vignée in Villers-sur-Lesse treft men op minder dan vijf minuten van de autostrade Brussel - Luxemburg. Chef Marius Bosmans kookt duidelijk op een meer verfijnd niveau wat zijn keuken een hogere quotering oplevert en hemzelf de titel van Jonge Chef van het Jaar van Wallonië. Smakelijk voorbeeld van zijn zin voor ingetogen associaties is bereiding van jonge makreel met verse en gegaarde bloem van radijs, crème van cevennes ui en sap van gefermenteerde aardbeien. Ook één en al fraîcheur is een eigentijdse versie van licht gelakte Oosterschelde paling in ‘t groen met Mechelse asperges ook tot crème verwerkt en jus van kruiden uit eigen tuin afgewerkt met olie van algen. Lam uit de Pyreneeën brengt deze talentvolle chef met zandwortel, tuinbonen en lamstong. Een grootse wijnkelder die logischerwijze al in de prijzen viel en nog aan omvang en kwaliteit wint, maakt het feest compleet. De combinatie met het prachtige hotel is een pluspunt voor dit hoogstaand restaurant!

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed — 19:00-21:00
Thursday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Friday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Saturday Closed — 19:00-21:00
Sunday 12:00-14:00 — Closed

Team

Marius Bosmans Chef

Awards

  • Young Chef of the Year 2024
  • Wine menu of the Year 2021

Our partners

Also recommended Restaurants

Hostellerie Gilain

15,520

Le Gastronome

15,520

Le D'Arville

1520