Deze charmante locatie in de Ardense bossen aan de Lesse staat voor een culinaire totaalbeleving. Aanvoerder is kooktalent Marius Bosmans, verkozen tot Jonge Chef van het Jaar voor Wallonië in 2024 en voormalig souschef van Nuance, een jongeman die indruk maakt door zijn technisch vakmanschap en creativiteit. Zijn kookstijl zet streekproducten in de kijker, naar een hoger niveau gebracht door gedurfde maar altijd evenwichtige combinaties. Hij werkt met groenten en kruiden uit eigen tuin en creëert daar hele pure gerechten mee, zoals tartaar en carpaccio van hamachi met radijs, crème van spar en jus van gelactofermenteerde kruisbes. Of zalmforel van forelkwekerij Mathonet in Malmedy, delicaat gekonfijt in boter met beurre blanc, erwtjes en beurre noisette met geroosterde amandelen. De desserts, even verfijnd en elegant, zijn steeds een hoogtepunt van deze kwaliteitskeuken, zoals een paarse roos op basis van bramen, Inaya-chocolade en shiso voor een fris accent. De hele maaltijd wordt kracht bijgezet door een knappe wijnselectie uit een kelder waarin meer dan 14.000 flessen rusten. Een onvergetelijke ervaring in een prachtig kader dat voortaan deel uitmaakt van de selectie New on the Top.