A Table
13,520

Chef Dimitri Vinois is een vakman die terecht trots is op zijn signatuurgerechten. Zoals op zijn terrine ‘campagnarde’ naar een oud Brussels recept. Die lekkernij komt hij zelf uit de terrine aan tafel uitsnijden. Perfect in balans dankzij oordeelkundig samengaan van varkenslever, keelspek en kippenlevers, fijn smeuïg, zacht gekruid met daarbij opgelegde augurkjes en zilveruitjes. Zijn kaart omvat Franse bistrogerechten zoals krokant gekonfijte eendenbil, sarlat aardappels, uienconfituur en fris slaatje. Via het suggestiebord toont hij zijn kunnen met onder meer Baskisch geïnspireerde bereidingen.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Dinsdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Woensdag Gesloten — 19:00-21:00
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

D'Oude Schuur

1320

Brasserie Boulevard

1320

Brasserie Vinois

1320