Back to search results

Belle et Chocolat

Kan industrieel design tot chocolademaken leiden? In het geval van Louise Gérard wel want ze gebruikt haar opleiding als industrieel designer om innovatieve en esthetisch mooie verpakkingen te creëren voor al haar pralines en chocoladetabletten. Deze jonge chocolademaakster besteedt daarnaast ook veel aandacht aan de herkomst en kwaliteit van de ingrediënten waarmee ze vertrekt. Ze werkt daarvoor samen met Original Beans, een bedrijf dat biologische cacao van topkwaliteit selecteert en de cacaoboeren daarvoor een eerlijke prijs betaalt. Haar tabletten en pralines zijn op basis van vier ‘origin’ chocolades: Colombia 82%, Peru 75%, Congo 70% en Ecuador 42%. Deze chocolades worden omgeturnd tot prachtige tabletten en pralines die ze verrijkt met een gepersonaliseerde ganache op basis van dezelfde ‘origin’ chocolade. Zo is ‘La péruvienne’ op basis van de fantastische Piura 75% met een ganache met fruit, terwijl ‘La Colombienne’ wordt gemaakt met de harmonieuze donkere Arhuaco en afgewerkt met een ganache met karamel en fleur de sel. Abonnees kunnen elk trimester een exclusieve koffer ontvangen met daarin nieuwe en kortstondige creaties die een aanvulling zijn op het vaste assortiment. Ideaal om de laatste nieuwigheden te ontdekken. 

Openingstijden

Maandag 00:00-00:00
Dinsdag 00:00-00:00
Woensdag 00:00-00:00
Donderdag 00:00-00:00
Vrijdag 00:00-00:00
Zaterdag 00:00-00:00
Zondag 00:00-00:00

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

La femme du chocolatier

Caprice

Les Chocolats de Namur - Patrick Claude