Back to search results

La femme du chocolatier

Gregory Degrève ontdekte pas op latere leeftijd zijn passie voor chocolade. De klik ontstond tijdens een bakkersopleiding in 2016. Na enig verloop van tijd vestigde hij zich in Jambes met de steun van zijn vrouw Caroline en een crowdfundingproject waardoor hij zijn installaties verder kon bekostigen. Vanuit zijn winkel kun je Gregory chocolade zien maken in het atelier dat ernaast ligt. Om de praliné te maken waar deze zaak inmiddels om bekend staat, laat hij niets aan het toeval over: hij selecteert de beste ingrediënten, roostert, karamelliseert en plet de nootjes zelf. Ook gebruikt hij biologische en fairtrade chocolade. Gregory’s gamma blijft intussen groeien, zoals met deze drie nieuwigheden: een ganache met pompelmoes, een met rozenhout en een met limoen, hazelnoot en framboos. Drie pralines die opmerkelijk fris smaken en waar de originele aroma’s van de chocolades mooi in tot uiting komen, iets wat zeer typerend is voor deze ambachtsman. 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00
Zaterdag 10:00-18:00
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Caprice

Belle et Chocolat

Les Chocolats de Namur - Patrick Claude