NIEUW! Bijna alle restaurants uit de Gault&Millau gids nu te reserveren in enkele clicks

12 jul. 2023

De Gault&Millau website, de meest populaire restaurantwebsite van België, werd recent uitgebreid met een nieuwe en unieke reservatiemodule. Via de homepage van de website kan men nu reserveren bij bijna alle restaurants uit de gids, en dat met slechts enkele clicks. 

 

Met de uitgebreide zoekfunctie (raadpleegbaar via de knop “beschikbaarheid” op de homepage, zie bovenstaande afbeelding) kan de gebruiker zoeken op de beschikbaarheden en dat zowel op het niveau van het gebruiksmoment (lunch of diner), het aantal personen als de datum. 

Na het bevestigen van de keuze wordt men doorverwezen naar een overzichtspagina waar alle beschikbare restaurants weergegeven worden. Op deze pagina kan de gebruiker het restaurant van zijn of haar voorkeur aanklikken en direct reserveren. 

 

De module bundelt op deze manier de verschillende reserveringssystemen in België en is daarmee uniek. Gault&Millau wilt met de module enerzijds extra boekingen genereren voor de restaurants uit de gids, en anderzijds de gebruiker een gemakkelijke, overzichtelijke en nationale reserveringstool bieden. De module is volledig gratis en wordt constant geüpdatet. 

Meer Nieuws

Gault&Millau chef Jo presenteert: vergeten groentjes uit de oven. Powered by Samsung

22 feb. 2024

Ontdek de Belgische wijngaarden!

16 feb. 2024

Wat weet u over hopscheuten?

9 feb. 2024