Mange Tout
1320

Op enkele stappen van het strand én aan de visserskaai, vlak bij de vistrap zorgt gastvrouw Lieva Debruyne voor een hartelijke verwelkoming. Chef Peter Moyaert vult zijn menukaart hoofdzakelijk met mooie visbereidingen en verrassende combinaties. Rog serveert hij als voorgerecht lauw met jus op basis van geitenmelk, verse doperwten én als crème naast courgettes. Groene asperges zorgen in dito bouillon voor kleur bij gegrilde skrei. Met toets van muntblad en citroenzeste geeft hij het gerecht een fijne aromatische opwaardering.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed — 19:00-21:00
Thursday Closed — 19:00-21:00
Friday Closed — 19:00-21:00
Saturday Closed — 19:00-21:00
Sunday 12:00-14:00 — Closed

Team

Lieva Debruyne Hostess
Peter Moyaert Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Lusitania

13,520

Brasserie David

1320

Bistro Mathilda

1320