Mange Tout
1320

Chef Peter Moyaert en gastvrouw Lieva Debruyne geven met hun restaurant Mange Tout en creatieve keuken aan de Oostendse Visserskaai een eigen identiteit. De restaurantkaart krijgt vooral door diverse bereidingen met vis uit de Noordzee een eigen karakter. Onder meer jonge makreeltjes komen als starter met pompelmoes. Heek combineert de chef met bisque van garnalen, andijvie en kumquat en hondshaai brengt hij op smaak met komkommer en gember in een evenwichtig uitgesponnen degustatiemenu.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Thursday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Friday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Saturday Closed — 19:00-21:00
Sunday 12:00-14:00 — Closed

Team

Lieva Debruyne Hostess
Peter Moyaert Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Lusitania

13,520

Kiss The Chef

1320

Brasserie David

1320