Mange Tout
1320

Op de bekende Visserskaai zijn chef Peter Moyaert en gastvrouw Lieva Debruyne ware ambassadeurs van Noordzeevis. Ze worden net als de vleesbereidingen vaak bereid met seizoensgroenten wat aan de producten nog een sterkere smaakidentiteit geeft. Denk daarbij aan een moot heilbot met rode kool en appeltjes als evenwichtig smakende garnituur waarbij cider voor een energieke toets zorgt en Japanse andoorn extra textuur brengt. Ook aangename herinnering aan groene asperges bij sappig gegaard kalfsvlees met paddenstoelen en wilde venkel.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:00
Zondag 12:00-14:00 — Gesloten

Team

Lieva Debruyne Gastvrouw
Peter Moyaert Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Lusitania

13,520

Kiss The Chef

1320

Brasserie David

1320