Mange Tout
1320

Chef Peter Moyaert en gastvrouw Lieva Debruyne geven met hun restaurant Mange Tout en creatieve keuken aan de Oostendse Visserskaai een eigen identiteit. De restaurantkaart krijgt vooral door diverse bereidingen met vis uit de Noordzee een eigen karakter. Onder meer jonge makreeltjes komen als starter met pompelmoes. Heek combineert de chef met bisque van garnalen, andijvie en kumquat en hondshaai brengt hij op smaak met komkommer en gember in een evenwichtig uitgesponnen degustatiemenu.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:00
Zondag 12:00-14:00 — Gesloten

Team

Lieva Debruyne Gastvrouw
Peter Moyaert Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Lusitania

13,520

Kiss The Chef

1320

Brasserie David

1320