LOF
1420

In hun zoektocht om naast het hotel, hun restaurant op de gastronomisch kaart te zetten, kwam het Pillows Grand Boutique Hotel Reylof uit bij Paul de Groote. Deze voormalig souschef van Inter Scaldes brengt al zijn kennis en savoir-faire mee en tilt het niveau duidelijk naar boven. Zijn eerste stappen als chef en de gecreëerde gerechten zijn alvast veelbelovend. Een compositie rond rog, zalf van courgette en piquillo peper wordt opgetild door een verfijnde vinaigrette op basis van Sorrento citroen. De sausen bij een gerecht met scheermessen of bij Anjou duif, verraden zijn vakkennis opgedaan bij de allerbesten uit onze kontreien. Een hogere quotering en extra koksmuts spreken voor zich.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 18:00-21:30
Thursday 18:00-21:30
Friday 18:00-21:30
Saturday 18:00-21:30
Sunday Closed

Team

Paul de Groote Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

A Food Affair

1420

DOOR73

14,520

Rizoom

14,520