L'air du temps
1920

The place-to-be in Wallonië is nog een understatement voor het restaurant van chef Sang Hoon Degeimbre. De prachtige eetzaal kijkt uit op de glooiende heuvels en in de keuken stelt de chef een menu samen dat vertrekt van lokale producten, die telkens op andere manieren bereid worden, met eigen accenten. In het Suprematie menu proeven we niet minder dan 14 gerechtjes, 5 amuses, voortreffelijk huisgemaakt brood met zelfbereide boter en heerlijke mignardises. En niet te vergeten, de kazen gepresenteerd op twee manieren, klassiek of verwerkt in originele en smaakvolle composities. Tijdens de hele maaltijd passeert er een parade van kleuren, smaken en texturen. In de verschillende gerechten ontdekken we de subtiliteit van een saus, een lacto-gefermenteerde jus, of in andere alle smaaknuances die een product kan onthullen wanneer het op verschillende manieren bereid wordt. Deze fijne keuken wordt in de zaal gebracht door een bijzonder efficiënt maar discreet team, dat in grote mate bijdraagt tot de kwaliteit van de totale ervaring. Komt daarbij nog een kaart met uitzonderlijke wijnen. Niet minder dan 90% zijn bio-wijnen die gekozen zijn door één van de beste sommeliers van ons land, Stéphane Dardenne, die gedurende de hele maaltijd waakt over de perfecte combinatie van het gerecht en de geserveerde dranken. Het wordt eens te meer duidelijk dat dit één van de beste adressen in ons land is. 

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed — 19:00-20:00
Thursday 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Friday 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Saturday Closed — 19:00-20:00
Sunday 12:00-13:00 — 19:00-20:00

Team

Carine Nosal Owner, Hostess
Sang Hoon Degeimbre Owner, Chef

Awards

  • Sommelier of the Year 2020
  • Chef of the Year 2016
  • Sommelier of the Year 2009
  • Young Chef of the Year 2004

Our partners

Also recommended Restaurants

Arabelle Meirlaen

1820

Nuance

1820

Chez Pauline by Le 1900

1320