L'air du temps
1920

The place-to-be in Wallonië is nog een understatement voor het restaurant van chef Sang Hoon Degeimbre. De prachtige eetzaal kijkt uit op de glooiende heuvels en in de keuken stelt de chef een menu samen dat vertrekt van lokale producten, die telkens op andere manieren bereid worden, met eigen accenten. In het Suprematie menu proeven we niet minder dan 14 gerechtjes, 5 amuses, voortreffelijk huisgemaakt brood met zelfbereide boter en heerlijke mignardises. En niet te vergeten, de kazen gepresenteerd op twee manieren, klassiek of verwerkt in originele en smaakvolle composities. Tijdens de hele maaltijd passeert er een parade van kleuren, smaken en texturen. In de verschillende gerechten ontdekken we de subtiliteit van een saus, een lacto-gefermenteerde jus, of in andere alle smaaknuances die een product kan onthullen wanneer het op verschillende manieren bereid wordt. Deze fijne keuken wordt in de zaal gebracht door een bijzonder efficiënt maar discreet team, dat in grote mate bijdraagt tot de kwaliteit van de totale ervaring. Komt daarbij nog een kaart met uitzonderlijke wijnen. Niet minder dan 90% zijn bio-wijnen die gekozen zijn door één van de beste sommeliers van ons land, Stéphane Dardenne, die gedurende de hele maaltijd waakt over de perfecte combinatie van het gerecht en de geserveerde dranken. Het wordt eens te meer duidelijk dat dit één van de beste adressen in ons land is. 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten — 19:00-20:00
Donderdag 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Vrijdag 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-20:00
Zondag 12:00-13:00 — 19:00-20:00

Team

Carine Nosal Eigenaar, Gastvrouw
Sang Hoon Degeimbre Eigenaar, Chef

Awards

  • Sommelier van het Jaar 2020
  • Chef van het Jaar 2016
  • Sommelier van het Jaar 2009
  • Jonge Chef van het Jaar 2004

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Arabelle Meirlaen

1820

Nuance

1820

Chez Pauline by Le 1900

1320