Te midden van een boomgaard, moes- en kruidentuin en zacht stralend licht weerspiegelt dit unieke restaurant een keuken die resoneert met het levende en natuurlijke. Arabelle Meirlaen biedt een zintuiglijke, holistische ervaring, met respect voor het ritme van de seizoenen. Met een focus op ingrediënten uit eigen tuin en hun energetische eigenschappen ontwikkelde ze een keuken die zowel voedt als raakt. Deze visie leverde haar in 2025 de Culinary Innovators Restaurant Philosophy Award op. Op tafel gaan de gerechten in dialoog met de natuur: witte Mechelse asperges tonen hun finesse met daslook, een eierdooier gekonfijt in vijf jaar oude Orval en een toets van geitenyoghurt. Met de abalone uit Bretagne, zeldzaam en perfect bereid, speelt ze met texturen van quinoa, bloemkool en champignon, versterkt door een saus op basis van de lever van de abalone. Perfect gegaarde tarbot uit Saint-Jean-de-Luz komt op het bord met fijngesneden groenten uit de eigen moestuin, citruszeste en een sabayon van Grand Marnier, afgewerkt met knapperig gebakken tarbotvel. Elk onderdeel van elk gerecht getuigt van aandacht en toewijding. Fermentaties, intuïtieve combinaties en kruisbestuivingen beïnvloeden telkens opnieuw de gerechten. Sommelier en compagnon Pierre Thirifays zorgt voor harmonie tussen glas en bord, die perfect aansluit bij de holistische benadering van het huis. Een zeldzaam adres voor wie op zoek is naar een combinatie van culinaire excellentie, bewustzijn en pure emotie.