Chef Thierry Theys heeft geen introductie nodig. Iedereen die de gastronomie van nabij volgt, kent de vaardigheden van onze Chef van het Jaar 2022. Zijn precisie en techniek om hoogwaardige ingrediënten smaak en structuur te geven, leidt tot een even herkenbare als uitstekende kookstijl. De bediening sluit naadloos aan bij de keuken en zorgt ervoor dat gasten de hele avond in de watten worden gelegd. Vanaf het begin vragen delicieuze amuses direct alle aandacht. We denken met plezier terug aan hartige tartelette met comté crème en krokante nori tartelette met Schotse zalm, tapioca en foreleitjes. Als eerste voorgerecht brengt de chef rauwe Noorse diepzeegarnalen zeer verfijnd op smaak met citroen, galanga en dille. Een langoustinebereiding met pompoen en XO-bearnaise is qua smaakevenwicht en intensiteit ook een voltreffer. Pijnboompitrisotto met zwarte truffel van Carpentras pleziert door beet, smaak en extra toets van Parmezaanse kaas en dry aged beef met daarbij velouté van truffel. Desserts zijn van hetzelfde hoge niveau met onder andere een prachtig visueel gerecht rond avocado, Peruaanse munt, pistache en yoghurt.