Back to search results

L'inopiné
1320

Onder leiding van chef Renaud Gonzalez-Perez stelt L’inopiné elke maand een culinaire reis voor. Afgelopen zomer trok de chef naar Latijns-Amerika en liet hij daar zijn creativiteit de vrije loop, hoofdzakelijk vertrekkend van lokale producten. We proefden heerlijke ceviche van zeebrasem en rocambole de carne, een soort vleesbrood gevuld met gerookte ham en courgettes. Afsluiten deden we met calzones rotos, Chileense beignets met ijs van vanille uit Madagaskar. Een culinaire ervaring die goed is voor twee koksmutsen, met complimenten aan het team.

Opening hours

Monday Closed — 19:00-21:00
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday Closed — 19:00-21:00
Friday Closed — 19:00-21:00
Saturday Closed — 19:00-21:00
Sunday 12:00-14:00 — 19:00-21:00

Team

Gonzalez-Perez Renaud Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Le Bistro

13,520

Chez Pauline by Le 1900

1320

Au Tour du Vin

1320