Back to search results

Fidalgo
13,520

Al dertig jaar staat chef Filip Dewijnants garant voor een zorgvuldig bereide seizoenskeuken. Plaats van gebeuren is een fraaie villa voorzien van ruim terras omgeven door groen gelegen in een residentiële wijk van Tienen. In een meergangenmenu serveert hij tijdens de zomer onder meer sappig gegaarde zeeduivel met bloemkool en truffel. Het fijnste vlees van de kip, ook bekend als sot-l’y-laisse of kippenoester combineert hij met morieljes en dragon. Zacht vlees van zomerree komt als hoofdgerecht met wafel en zoete en zachtzure accenten.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-13:30 — 19:00-22:00
Thursday 12:00-13:30 — 19:00-22:00
Friday 12:00-13:30 — 19:00-22:00
Saturday Closed — 19:00-22:00
Sunday 12:00-13:30 — Closed

Team

Filip Dewijnants Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Le Damison

1320

Le Sixième

1320

La Villa du Hautsart

1320